Slogania tähän

Pöllöt näkevät korvillaan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempus diam nisl quis ornarod vivamus tincidunt et sem vitae luctus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempus diam nisl quis ornarod vivamus tincidunt et sem vitae luctus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempus diam nisl quis ornarod vivamus tincidunt et sem vitae luctus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

marija-omakuva

Tarinani

Olen Marija - äiti, vaimo, tytär, ystävä, unelmoja, oman elämäni tutkimusmatkailija.  Olen nelikymppinen (passissa lukee niin) ja elän elämäni parasta aikaa. Just nyt.

Uskon siihen, että kaikki on mahdollista. Uskon, että ihminen voi nousta jaloilleen riippumatta kuinka monta kertaa on kaatunut ja siitä, kuinka syvällä on ollut.

Uskon, että joka päivä on mahdollisuus ja uusi elämä. Uskon, että ihminen on itsessään jo universumi ja kaikki on yhteydessä kaikkeen. Uskon siihen, että ihmisen kuuluu olla onnellinen, voida hyvin ja tehdä rakastamiaan asioita. Uskon myös rahaan ja siihen, että se tuo onnea. Ei toki takaa sitä.

Uskon vapaan tahtoon ja valintaan, uskon onnistumiseen ja itsensä kehittämiseen. Uskon, että jos valitsin eilen väärin, tänään voin valita toisin.
Uskon että meillä on jokaisella tehtävä maan päällä ja elämän tarkoitus on, paitsi elämä itse, elämäntehtävänsä täyttäminen. Uskon aitouteen, vapauteen ja rakkauteen. Ja unelmiin. Koska ne toteutuvat.

Lue blogiani

Venäjänkielinen blogipostaus

merkkaa aina oikeassa laidassa kieleksi venäjä

Это сообщение об ошибке видно только администраторам WordPress

Ошибка: лент не найдено.

Перейдите на страницу настроек плагина Instagram Feed, чтобы создать ленту.

Ole yhteydessä!

marija.vickholm@gmail.com

Marija